Ny mobil?
2012-08-13 17:16:10 || Allmänt

 

Efter att ha tappat min mobil i golvet osaliga gånger, har den äntligen(?) gått sönder. För att hänga med i svängarna  och för att jag också ska få känna mig lite cool, haha, så blir nog nästa köp en iPhone! Nymobil.se säljer billiga iPhones med abonnenterna 3, Telenor och Tele2 så det är bara att välja och vraka! Jag har ju bara använt kontantkort innan på mina mobiler, så det ska bli spännande att se hur det går med abonnemang. 

Beställ en du också!!


Svårt att färga själv? Inte mer!
2012-08-13 17:03:05 || Allmänt

Är det bara jag som tycker det är svårt att färga håret själv? Jag måste alltid be en kompis, min syster eller min mamma om hjälp. Om jag gör det själv missar jag alltid en fläck och lyckas aldrig få med all utväxt. Det är dock inte alltid som någon har tid eller lust att hjälpa mig. En av mina kompisar berättade om en "skum-färgning" och att det skulle vara enklare. Inget att förlora tänkte jag och beställde hem.


Sagt och gjort provade jag att färga håret med det, och jag ska säga att det inte går att jämföra. Det var mycket enklare att färga med skum än med färg. Nu behöver jag inte be om hjälp längre när jag ska färga håret, och det vinner ju alla på, haha ;)


Det funkade även bra till mitt långa hår och det räckte överallt, vilket jag vet (och har upplevt!) att vanlig färg inte gör, och man måste köpa många förpackningar.

 

Kolla in här dirr!

Annons
2012-08-13 16:40:22 || Allmänt


RSS 2.0
Fotografy.blogg.se

Image and video hosting by TinyPic